KID'S FESTIVAL

15 Marta, 2023

U ponedjeljak 6. 3. 2023. godine u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli održan je 3. Kid's festival u organizaciji Richmond Park International Primary School Tuzla.

Kid´s festival je projekat koji se realizuje u organizaciji Richmond ustanove, a u saradnji sa predškolskim ustanovama na nivou Tuzlanskog kantona. Ove godine saradnja je ostvarena sa: Javnom ustanovom za predškolski odgoj i obrazovanje „Naše dijete“ Tuzla, Javnom ustanovom „Dječije obdanište“ Živinice, Javnom ustanovom za odgoj i obrazovanje djece predškolskog uzrasta Lukavac, Privatnom predškolskom ustanovom „Aladin“ Tuzla, Privatnom predškolskom ustanovom „Maštaonica“ Tuzla, Privatnom predškolskom ustanovom „Montessori IQ kutak“ Tuzla, Privatnom predškolskom ustanovom „Mery Isabel“ Živinice, Privatnom predškolskom ustanovom „Vrtić Kiki“ Tuzla te Privatnom predškolskom ustanovom „Vedi Princ“ Kalesija.

Kid´s festivalje projekat koji se realizuje kroz unaprijed pripremljen program i gdje su svi učesnici imali priliku predstaviti se na što inovativniji, zabavniji i kreativniji način.

RADIONICA: IZRADA ČESTITKI I POKLONA POVODOM 8 MARTAObilježavanje Međunarodnog dana Down sindroma