Obavijest roditeljima

13 Maja, 2020

Poštovani,

dana 11.05.2020. Upravni Odbor JU „Naše dijete“ je uz prethodnu saglasnost Gradskog vijeća donio odluku o oslobađanju od obaveze plaćanja iznosa participacije korisnika usluga za boravak djece u Ustanovi počevši od 13.03.2020. pa do trajanja obustave odgojno-obrazovnog rada.

S tim u vezi, obavještavaju se roditelji da su računi za period mart mjesec ispostavljeni u skladu sa ugovorom za 8 radnih dana u martu (do 12.03.2020.) i isti se mogu preuzeti u sjedištu Ustanove, vrtić Pčelica, adresa Krečanska br. 3. u terminima od 7.30-11.30. Plaćanje je neophodno izvršiti do kraja mjeseca.

Za roditelje koji su u skladu sa ugovorenim obavezama izvršili plaćanje za mart mjesec 2020 u punom iznosu, te koji namjeravaju nastaviti koristiti usluge JU „Naše dijete“ Tuzla u narednom periodu, više uplaćen iznos tretirat će se kao pretplata u narednom periodu kada vrtići budu u funkciji, dok će roditeljima koji se odluče za ispis djeteta iz vrtića, uz pismeni zahtjev biti omogućen povrat više uplaćenih sredstava, u skladu sa budžetskim procedurama.

Za sva dodatna računovodstvena pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona 035/369-923.

S poštovanjem,

Menadžment Ustanove

Odluka o oslobađanju obaveze plaćanja iznosa participacije korisnika usluga za boravak djece Javnoj ustanovi za predškolski odgoj i obrazovanje “Naše dijete” TuzlaObavijest za korisnike